Paasactie 2022

Hoe werkt de paasactie?

  1. Zoek de paasletters die verstopt zijn in de etalages van de handelaars op de Vilvoordelaan.
  2. Verzamel alle letters, zet ze in de juiste volgorde en maak er de juiste in mee in het thema van Pasen.
  3. Als schiftingsvraag moet je raden hoeveel paaseitjes van Leonidas in de stolp zitten die uitgestald staat in de etalage van Crelan (Groenveld 2, tegenover de kerk).
  4. Vul beide antwoorden (de juiste zin + antwoord op de schiftingsvraag) in op het deelnemingsformulier dat je bij de deelnemende handelaars kan vinden.  Vergeet ook niet je contactgegevens in te vullen.
  5. Als extraatje kan je de tekening inkleuren die op de achterkant van het deelnemingsformulier staat.
  6. De tekening en het ingevulde deelnemingsformulier kan je aan de paashaas afgeven op zaterdag 16 april.  Hij komt langs bij de handelaars tussen 13u en 15u. 
    Je kan het deelnemingsformulier ook afgeven bij de deelnemende handelaars tot en met 18 april.
  7. Op maandag 25 april worden de winnaars bekend gemaakt op onze social media.  De winnaars worden ook persoonlijk gecontacteerd.

Wat kan je winnen?

De hoofdprijs is het geheel van alle paaseitjes van Leonidas die in de stolp zitten die tentoongesteld staat bij Crelan (= stolp waarover de schiftingsvraag gaat). 
Deze prijs gaat naar de deelnemer die de juiste zin heeft gevormd en het juiste antwoord heeft gegeven op de schiftingsvraag.  

Daarnaast zijn er 10 zakjes met Paaseitjes van Leonidas te winnen.   Deze prijzen gaan naar 10 deelnemers die de juiste zin hebben + het dichtstbij gegokt hebben wat betreft het aantal paaseitjes in de stolp.  

Zijn er meerdere juiste antwoorden voor de schiftingsvraag, dan worden de prijzen verloot om de winnaars te bepalen.

Deelnemende handelaars:

In willekeurige volgorde

Uw gegevens?

– Op het inschrijvingsformulier kan u aanduiden als u zich wil inschrijven om meer informatie, per email, te  ontvangen.
– Na afloop van deze actie, en als je aangeduid hebt dat je meer informatie wil ontvangen, zal u een e-mail ontvangen waarin bevestiging gevraagd zal worden. Indien u die bevestiging geeft, zal u ingeschreven zijn op onze nieuwsbrief. Uiteraard kan u ook gewoon online inschrijven op onze nieuwsbrief.
– Via ons contactformulier kan u vragen om u uit de lijst te verwijderen, of kan u meer informatie verkrijgen.
– Het inschrijvingsformulier bevat naam van uw kind, deze gegevens worden niet bewaard en deze formulieren worden na de actie vernietigd.

Reglement:

Sharing is caring