VZW zoekt verenigingen die willen deelnemen

De vzw Saventerlo gaat niet langer een braderie en avondmarkt in de Vilvoordelaan organiseren, maar kiest voor een straatfeest. Verenigingen krijgen de kans om zich na twee coronajaren in de kijker te zetten.

Al jaren wordt midden september een braderie en avondmarkt in de Vilvoordelaan in Zaventem georganiseerd, maar dat zal vanaf dit jaar niet meer het geval zijn. “De braderie was op sterven na dood”, vindt Peter Bogaerts van de vzw Saventerlo. “Daarom gooien we het nu over een andere boeg. We gaan op 17 september voor een straatfeest waarbij de handelaars nog wel naar buiten komen, maar waar we verenigingen ook de kans willen geven om een standje te bemannen. Na twee moeilijke coronajaren is dat voor hen de ideale gelegenheid om zich in de kijker te zetten. Alle verenigingen van Zaventem en omstreken zijn welkom. Vorig jaar hebben we de eerste stappen in de richting van het nieuwe concept gezet, nu wordt het allemaal wat professioneler.”

Het straatfeest start om 15 uur en duurt tot 22 uur. Verenigingen die zich willen inschrijven, kunnen dat doen door te mailen naar info@vilvoordelaan.be of via onze contact formulier op de website.

Sharing is caring